• Dear forum visitor,

    It looks as though you have not registered for a forum account, or are not signed in. In order to participate in current discussions or create new threads, you will need to register for a forum account by clicking on the link below.

    Click here to register for a forum account!

    If you already have a forum account, you can simply click on the 'Log in' button at the top right of your forum screen.

    Your Elvenar Team

Rearranging city not "sticking"

RosehawkATA

Well-Known Member
Game version: v1.69.6-(1ceed0a) (2018-12-20 16:43)
Game world: Elcysandir and Arendyl
Browser + version: Chrome
Flash Player version: HTML5
Operating System: Windows 10
Screen resolution:
Account name:
RosehawkATA
Humans or Elves: Both

Reproducibility: 4/5 (1/5 = happened once; 2/5 = happens randomly; 3/5 = happens sometimes; 4/5 = happens often, but not always; 5/5 = happens always)

Quest title: N/A

Current situation:
I spend an hour rearranging my city, only to have it not "stick". As soon as I refresh, it reverts back to before I started rearranging.

Expected situation:
My city buildings to stay where I put them, the first time!

Reproduction Steps
1.
Click on "move building"
2. Move any number of buildings around
3. Refresh
4. Repeat step 1

Before Refresh.jpg After Refresh.jpg
 

Ashrem

Well-Known Member
I can't be certain it's related, but I am finding recently more and more situations where the client lets me keep doing stuff, but it isn't actually reaching the server, even though I don't get a disconnect error. Eventually I refresh only to find that several minutes of harvesting etc did not actually take place.
 

RosehawkATA

Well-Known Member
I can't be certain it's related, but I am finding recently more and more situations where the client lets me keep doing stuff, but it isn't actually reaching the server, even though I don't get a disconnect error. Eventually I refresh only to find that several minutes of harvesting etc did not actually take place.
Sounds about right for what was happening to me.
 

Loki Lyesmith

Guest
I can't be certain it's related, but I am finding recently more and more situations where the client lets me keep doing stuff, but it isn't actually reaching the server, even though I don't get a disconnect error. Eventually I refresh only to find that several minutes of harvesting etc did not actually take place.
I've had the same experience.
 

Lord Firerus

New Member
I know that before there was a bug in the system where it would just continue to keep your building there. Was a bug for a while now that it's back may be a problem.